El líder visita Palamós

Infantils FS. Palamós 3 – Orrius FS. 8

El Orrius pensava que trobaria una partit fàcil, però no va ser així. El Palamós va demostrar un moltes etapes del matx que sap jugar i pot tractar de tu al líder. La primera part va finalitzar amb un 2 a 4 molt disputat. La segona com en molts partits, el Palamós va començar a manifestar cansament i això es va notar; en Sergi Sol al darrera no pot contra tot un equip. Falta que algun jugadors estiguim més ficats i entregats en el partit i lluiten més. El resultat va finalitzar amb un 3 a 8a favor del líder.

Comentari del míster: Les segones parts ens passa factura la falta de forma física, però en algun jugador li cal més actitud i deixar de banda els complexos.

L'estrella del partit: En sergi per la lluita a ultrança per l'equip; el capi ha de manar en el camp.

Deu minuts d'or

Alevins-Escola Pia Sabadells 12 -FS. Palamós 2

El Palamjós visitava el camp de l'Escola Pia Sabadell i en pista exterior amb la sort que feia un dia molt bo. El matx va començar amb alternatives dels dos equips fins que el sabadell es va avançar en el marcador, però poc després el Palamós mitjançant Alex Siles va aconseguir l'empat. L'equip loca li va costava sortir amb la pilota controlada i en una judada en Ruben va robar una pilota al contrincant fent després la passada del gol perquè en Marc Sales fes pujar el 1 a 2 a favor del Palamós.Semblava que el partit estaria igualat però no va ser així. L'equip local va començar a trencar el partit amb laf orça física que era molt evidfent, tant en edat com en alçada, però el Palamós no es va rendir mai i va seguir el final del partit lluitant. El resultat final va sdr 12-2

El comentari del míster: Ara sabem com hem de jugar però falta mantenir aqeust nivell tot el partit. Segur que passats uns quats partits la condició física millorarà i podrem llui5tar per guanyar.

L'Estrella del partit: Per a tot l'equip. Ànin nois!