Creixent contra el líder

Jornada 5a, Palamós FSC - Riudellots.

L'equip aleví va jugar un bon partit salvant la diferència d'edats i d'altures amb el rival, i més si es té en compta que jugavan "guerrers" contra "avions";
L'equip va jugar bé en atac, però no tant en defensa on intentava pressionar en l'àrea contrària, provocant així un mal balanç defensiu per la velocitat superior del rival.
Dir també que el resultat final no posa de relleu tot el que va tenir lloc al partit, perquè en els darrers 8 -10 minuts de joc els nostres petits "gerrers" van posar en seriosos maldecaps la porteria rival, tenint fins a 5 clares ocasions de gol.
Destacar així la gran segona part del nostre "guerrer", en David el qual va estar contundent i expeditiu, anticipant i lluitant totes les pilotes que creueaven per mig camp.

El comentari del míster:
Ànims nois, que això comença a funcionar. Ara, a per la millora.

Escalant en pas ferm. Partit 5a. Jornada Sant Celoni -Palamos FSC

Seriós partit per part de l'equipo cadet del Palamós en el qual no es van notar les baixes d'Eloy i Ben.
La primera part, en la qual cap dels dos equips va aconseguir apropar-se amb claredat a l'àrea rival amb perill, el temps va passa amb els jugadors ordenats en taques defensiva, però pràcticament inoperants en atac.
Després del descans un canvi d'actitud va mostrar una mica m´ws d'agressivitat en atac (obté el seu premi)i es va aconsegueir un merescut 0-3.

Malauradament, després l'equip es va relaxa en l'excés i vàrem rebre 2 gols en 5 minuts; 2-3, despertant així l'orgull de l'equip per la necessitat tangran de no tirar tot el treball realitzat, afermant la victòria en el tram final amb 2 gols més.

Un gran triomf, si es té en compta que ens vàrem enfrontar a un possible rival directe.

Desconnexió Total

OLÍMPIC ARGENTONA C.F. 8 - F.S. PALAMÓS 3

El Palamós va visitar el camp de l'Argentona amb tots els seus efectius. Es preveia un matx disputat, però la cosa no va anar com s'esperava, i el Palamós es va mostrar molt indecís en les passades i sense connexió entre els seus jugadors. Tot això va provocar que l'equip local s'avancés en el marcador en diverses ocasions per errors de la defensa visitant.
L'Argetona es va estirar en el marcador fins que als darrers 10 minuts del partit les coses van canviar i es va veure l'autèntic Palamós. Però ja era massa tard; la diferencia de gols i el temps ja corria a favor del equip local. El partit va finalitzar amb un 8 a 3

«No es pot anar tant despistat en els partits ni sense fer jugades estudiades al revés. Falta automatitzar els moviments i posar més esforç en la defensa»