Escalant en pas ferm. Partit 5a. Jornada Sant Celoni -Palamos FSC

Seriós partit per part de l'equipo cadet del Palamós en el qual no es van notar les baixes d'Eloy i Ben.
La primera part, en la qual cap dels dos equips va aconseguir apropar-se amb claredat a l'àrea rival amb perill, el temps va passa amb els jugadors ordenats en taques defensiva, però pràcticament inoperants en atac.
Després del descans un canvi d'actitud va mostrar una mica m´ws d'agressivitat en atac (obté el seu premi)i es va aconsegueir un merescut 0-3.

Malauradament, després l'equip es va relaxa en l'excés i vàrem rebre 2 gols en 5 minuts; 2-3, despertant així l'orgull de l'equip per la necessitat tangran de no tirar tot el treball realitzat, afermant la victòria en el tram final amb 2 gols més.

Un gran triomf, si es té en compta que ens vàrem enfrontar a un possible rival directe.