La felicitació de Nadal 2010

Què millor que felicitar-vos el Nadal del 2010 des d'una porteria, demostrant que, a la nostra, només volem deixar-hi passar el Nadal! Bones Festes

Els Infantils 2010-2011

Us presentem els campions dels Infantils!!

Els Alevins 2010-2011

Us presetem els nostres jugadors dels Alevins. Tots uns campions!!

Van per bon camí

El Palamós va disputar un partit seriós amb ganes de treure algun punt, d'un rival de la zona baixa de la lliga. Peró al final va pagar la falta de frescura en el tram final d'agut a els pocs jugadors que disposava per el matx. Els visitants van estar molt ben plantat en el camp i els porters van estar molt encertat en tot moment, Peró en el últims 4 minuts l'enfonsament físic va provocar que el Ripollet sense mereixi-ho s'en-portar el partit amb 4 gols en un tres i no res. el futbol te aquestes injustícies.

Comentari del mister: seguim aixís que el bon joc al final donarà resultats

Estrella del partit: els dos porters, en David en Oriol, en Sergi Navarro, Sergi, Alvaro i l'Alex.

EL MIRACLE NO ES VA PRODUIR

alevins F.S.PALAMÓS 5 - 6 ATHLETIC PREMIA
El Palamós es va reforçar amb en Jordi per que aquest els ajudés a aconseguir la primera victoria a pesar de la diferencia d'edat que ja sabem. L'equip local va començar bè pero a mida que pasava el temps l'Athletic Premiá es va treure la son de sobre i va començar a rutllar fent 3 gols, els jugadors mes experimentat del Palamós no estaven en el partit i aixó es va notar. La segona van començar a millorar el joc i es van posar un 5 a 4 que semblava ja definitiu pero la falta d'experiencia va fer que al final el Premià li dones la volta al resultat final amb un 5 a 6 .

comentari del partit: falta que tots treballem per l'equip i encara que un no tingui el dia.

estrella del partit
: Jordi ,pero ha de tenir els peus a terra i ser mes solidari en el joc

Un resultat que fa mal

Infantils F.S. BLANESPORTS 16 - 0 F.S. PALAMÓS

El camp estava per no jugar i el Palamós va decidir jugar a pesar de tot, mes que res per no tornar un altre dia. Les coses no es fan aixis , desprès d'arribar al camp visitant i que et diguin això!!. no va es agradable per ningú.
El camp estava moll d'humitat i era difícil de mantenir l'equilibri i jugar a futbol.El marcador reflecteix la superioritat del Blanes però el Palamós no va oferir gaire resistència ni lluita, només en la segona part els primers 10 minuts que van tutejar i van oferir un joc mes vistós però la superioritat física va ser determinant en tots els aspectes del joc.

Comentari del mister: res a apel.lar en els jugadors que van fer prou en mantenir-se drets i no fer-se mal.

Per fi una victòria

PER FÍ UNA VICTORIA
infantils SANT VICENTÍ ATHLETIC 2 - 3 F.S.PALAMÓS

El Palamós fa un gran partit en la primera part marcant tres grans gols. La rapidesa d'en Rai van portar de corcoll la defensa del Sant Vicentí i la força d'en Jordi van fer un atac constant, la segona va ser totalment al reves i sort de la bona defensa d'en Sergi i de la resta de l'equip que va lluitar fins l'últim minut per que no s'escapés la victoria, els locals van apretar pero no van poguer remontar i el partit va acabar amb un 2 a 3 a favor del Palamós.

comentari del mister: felicito a tots els jugadors per la bona primera part pero han de pensar que s'ha de mantenir la mateixa intensitat tot el partit.

estrella del partit: tots els jugadors