Una visita a Barcelona








El Palamós comença a millorar

El Palamós planteja un partit seriós en defensa, i en la primera part acaba amb un 0 a 3. A la porteria en Jordi va estar molt bé però pot fer-ho millor, en l'eix de la defensa en Sergi es multiplica, però ha de ser més contundent en el tall; a les bandes l'Òscar treballa molt però se li acaba ràpidament la betzina i en l'altra banda en Toni, que per fí s'està, treient lan por del damunt i poc a poc va deixar anantr algun detall talentós; a dalt, en Ponç que lluita contra gegants i aguanta la pilota com ningú provocant faltes, està millorant molt; i en Jord Gonzalez que és el comodí de l'equip sap distribuir molt bé el joc però ha de millorar el físic. Amb això el Palamós va plantejar una lluita fins al final fent 3 pals que no van voler entrar; a la vegada seguim aquesta línia i no dubtarem de què en algun partit donarem la sorpresa. El resultat final va ser de 0 a 6.

Comentari del mister: Aquesta es la linia de l'equip, em de tenir fè en que ès guanyarà algun partit. lluitem junts!!!

Estrella del partit
: 0.5 per cada un Jordi, Sergi, Oscar, Toni, Ponç i Jordi Gonzalez.

El Palamós comença a millorar!

El Palamós disputa un partit seriós i posa a prova a el segon classificat de la lliga. El matx va començar bé per l'equip visitant posant.se per davant del marcador i tinguen en el Ahmed com el millor jugador del partit, desbordant i creant perill a l'equip local. El partit estava força disputat Peró el Iris va estar me encertat de cara a porteria. En la segona part el Palamós va disposar de força ocasions de gol Peró els pals i les sortides del porter van impedir que marquessin gols. El resultat de 7 a 2 no reflecteix el joc que va fer l'equip palamosí.

Comentari del mister: estem millorant i falta poc per que poguem guanyar un partit. Endavant i seguim aquest camí

E'estrella del partit : Marc Lopez, Sergi Navarro, David Herrero, Oriol, Ahmed i Alex Siles.

Un partit que no va existir

El Palamós es presenta ha Mataró i no li surt res, el matx no va tenir gaire història per la poca resposta que els jugadors del Palamós van demostrar, els superaven en rapidesa, col.locació i tècnicament eren molt superiors. Només començar ja van rebre els primers gols i es veia que no havia res a fer. El resultat final ho reflecteix tot 14-1.


Comentari del Míster: Em quedo parat en veure que els meus jugadors no tinguin rabia de lluitar ni esperit de superació, la diferencia entre els altres equips está en el treball dels entrenaments. Es allà on la rapidesa de la tècnica i de la ment et fan evolucionar i millorar en tot els sentits del joc.

Estrella del partit: ningú