Per fi, un punt

El dissabte el Palamós alevin va puntuar a casa seva, el matx en tot moment va ser de domini local, en la primera part es van fallar moltes ocasions de gols per anar amb una bona renta, pero només es va marcar un gol de Ahmed em el permis del porter de l'Arenys. En la segona part L'Alex siles va robar una pilota prop de l'area visitant i no va dubtar en afussellar el porter, les coses pintaven bè pero no va ser així,els despistes en defensa i volguer anar massa endavant va propiciar que l'Arenys ens igualessin el partit a 2, es posava complicat i ja no teniem el domini del matx, els dos equips vol.lien guanyar i en una pasada d'en David a n'en Jordi que aquest va xutar quasi de mig camp i va entrar a la porteria visitant fent el 3-2. L'arbit va volguer participar en el partit i en una jugada de corner a favor del Palamós va donar servei de porteria visitant i l'Arenys va aprofitar el despiste del Palamós i van marcar el definitiu 3 a 3.

Comentari del mister : els nens van millorant i tenen les coses mes clares, pero falta treballar mes i mai donar el partit guanyat abans d'hora.

Estrella del partit
: per tot l'equip.

Estem milllorant

El Palamós va visitar a un Palafolls que està en un lloc mitjà de la lliga i semblava accessible per aconseguir algun punt. El matx en la primera part va ser bastant igualat sobretot en els primers 10 minuts, que el marcador estava en un 1 a1 molt disputat. Peró com fins ara sempre tenim els nostres moments de desconnexió i errors que van aprofitar marcant dos gols mes. En la segona part les coses anaven per el mateix camí i els gols anaven caient però en els 10 últim minuts el Palamós va tornar a connectar i crear perill mitjançant en Ruben i Ahmed que van millorar la pressió i el robo de la pilota creant ocasion que al final acabava amb aturada del porter o a fora, el final es va acabar amb un 7 a 1 una mica enganyós per el joc mostrat els dos equips.

Comentari del mister : El joc va millorant i alguns jugadors han estat molt ben situat en el camp. Falta mes força i està mes concentrat en el joc, em de mirar de no tenir tans despistes en el marcatges i en trenar les jugades

L'Estrella del partit: Ruben i Ahmed.

Un partit per oblidar

Infantils Pineda de Mar f.s. 13 - f.s. Palamós 0

El Palamós es presenta a Pineda en quadre, sense cap possibilitat de treure algun punt per les nombroses baixes. Nomès tenien quatre jugadors de camp i el porter. El partit va començar deixant la iniciativa al Pineda i intentant fer alguna contra per sorprendre'ls pero no era tant fàcil la gesta, es va acabar la primera part amb un 4-0 a favor del Pineda, en la segona part el porter del Palamós Jordi es va trobar malament i no va poguer disputar-la. Les coses es posaven encara mes lletxes, uns dels nostres jugadors de camp havia de posar-se de porter i jugar amb un jugador menys. Aixó va ser la sentencia del Palamós, pero cal destacar l'orgull dels jugadors que ha pesar de tot, ells vol-lien jugar i defensar el seu equip ( un acte molt digne). El final del matx es va acabar amb un contundent 13 - 0.

Comentari del mister: estic molt orgullós dels jugadors que van anar al partit i la lluita que van demostrar a pesar de tot. Esperem que el nostre porter estigui recuperat ( Jordi).

Estrella del partit: Jordi , Jordi g. , Rai, Toni i Oscar. una estrella cada un per com van afrontar el partit saben les possibilitats que tenien.