Un partit per oblidar

Infantils Pineda de Mar f.s. 13 - f.s. Palamós 0

El Palamós es presenta a Pineda en quadre, sense cap possibilitat de treure algun punt per les nombroses baixes. Nomès tenien quatre jugadors de camp i el porter. El partit va començar deixant la iniciativa al Pineda i intentant fer alguna contra per sorprendre'ls pero no era tant fàcil la gesta, es va acabar la primera part amb un 4-0 a favor del Pineda, en la segona part el porter del Palamós Jordi es va trobar malament i no va poguer disputar-la. Les coses es posaven encara mes lletxes, uns dels nostres jugadors de camp havia de posar-se de porter i jugar amb un jugador menys. Aixó va ser la sentencia del Palamós, pero cal destacar l'orgull dels jugadors que ha pesar de tot, ells vol-lien jugar i defensar el seu equip ( un acte molt digne). El final del matx es va acabar amb un contundent 13 - 0.

Comentari del mister: estic molt orgullós dels jugadors que van anar al partit i la lluita que van demostrar a pesar de tot. Esperem que el nostre porter estigui recuperat ( Jordi).

Estrella del partit: Jordi , Jordi g. , Rai, Toni i Oscar. una estrella cada un per com van afrontar el partit saben les possibilitats que tenien.