Estem milllorant

El Palamós va visitar a un Palafolls que està en un lloc mitjà de la lliga i semblava accessible per aconseguir algun punt. El matx en la primera part va ser bastant igualat sobretot en els primers 10 minuts, que el marcador estava en un 1 a1 molt disputat. Peró com fins ara sempre tenim els nostres moments de desconnexió i errors que van aprofitar marcant dos gols mes. En la segona part les coses anaven per el mateix camí i els gols anaven caient però en els 10 últim minuts el Palamós va tornar a connectar i crear perill mitjançant en Ruben i Ahmed que van millorar la pressió i el robo de la pilota creant ocasion que al final acabava amb aturada del porter o a fora, el final es va acabar amb un 7 a 1 una mica enganyós per el joc mostrat els dos equips.

Comentari del mister : El joc va millorant i alguns jugadors han estat molt ben situat en el camp. Falta mes força i està mes concentrat en el joc, em de mirar de no tenir tans despistes en el marcatges i en trenar les jugades

L'Estrella del partit: Ruben i Ahmed.