Per fi, un punt

El dissabte el Palamós alevin va puntuar a casa seva, el matx en tot moment va ser de domini local, en la primera part es van fallar moltes ocasions de gols per anar amb una bona renta, pero només es va marcar un gol de Ahmed em el permis del porter de l'Arenys. En la segona part L'Alex siles va robar una pilota prop de l'area visitant i no va dubtar en afussellar el porter, les coses pintaven bè pero no va ser així,els despistes en defensa i volguer anar massa endavant va propiciar que l'Arenys ens igualessin el partit a 2, es posava complicat i ja no teniem el domini del matx, els dos equips vol.lien guanyar i en una pasada d'en David a n'en Jordi que aquest va xutar quasi de mig camp i va entrar a la porteria visitant fent el 3-2. L'arbit va volguer participar en el partit i en una jugada de corner a favor del Palamós va donar servei de porteria visitant i l'Arenys va aprofitar el despiste del Palamós i van marcar el definitiu 3 a 3.

Comentari del mister : els nens van millorant i tenen les coses mes clares, pero falta treballar mes i mai donar el partit guanyat abans d'hora.