Creixent contra el líder

Jornada 5a, Palamós FSC - Riudellots.

L'equip aleví va jugar un bon partit salvant la diferència d'edats i d'altures amb el rival, i més si es té en compta que jugavan "guerrers" contra "avions";
L'equip va jugar bé en atac, però no tant en defensa on intentava pressionar en l'àrea contrària, provocant així un mal balanç defensiu per la velocitat superior del rival.
Dir també que el resultat final no posa de relleu tot el que va tenir lloc al partit, perquè en els darrers 8 -10 minuts de joc els nostres petits "gerrers" van posar en seriosos maldecaps la porteria rival, tenint fins a 5 clares ocasions de gol.
Destacar així la gran segona part del nostre "guerrer", en David el qual va estar contundent i expeditiu, anticipant i lluitant totes les pilotes que creueaven per mig camp.